Υποχωρούν τα φαβορί, στροφή στα γκολ

Υποχωρούν οι αποδόσεις νίκης των Σαμπάιο Κορρέα και Βάσκο Ντα Γκάμα, στην 10η και τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β' Βραζιλίας, πριν την διακοπή λόγω του Μουντιάλ. 7 παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα, λίγα τα ξεκάθαρα σημεία, πιο ασφαλές δείχνει να είναι το ποντάρισμα στα γκολ.



Μπραγκαντίνο - Σεαρά: Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Σεαρά φιλοξενείται από την Μπραγκαντίνο και με νίκη στο αποψινό παιχνίδι, θα καταφέρει να μείνει στην κορυφή για τον επόμενο μήνα. Προσπαθεί να αποτινάξει το κόμπλεξ των εκτός έδρας εμφανίσεων φέτος η Σεαρά και μέχρι στιγμής δείχνει να τα καταφέρνει, αν και εδώ που τα λέμε, οι εμφανίσεις της εντός έδρας είναι πολύ πιο εντυπωσιακές και σε ρυθμό αλλά και σε επίτευξη τερμάτων. Παρόλα αυτά έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι στιγμής και αντιμετωπίζει απόψε μια Μπραγκαντίνο, η οποία μόνο σε 1 της παιχνίδι, αυτό με την Οέστε, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Ακόμα δεν με έχει πείσει η Σεαρά ότι ξεπέρασε πλήρως τα κόμπλεξ της εκτός έδρας, αφού με 1 νίκη σε 4 εξόδους και αυτή με 0-1 δεν έχουμε ασφαλές δείγμα. Σαν δεδομένο έχουμε ότι σκοράρει κι έχει απέναντι της μια ομάδα που αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν πίσω. Ούτε η ίδια πάντως φημίζεται για τις αμυντικές της επιδόσεις και οι προϋποθέσεις να δούμε γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι καλές. Στο 1,75 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ (από 5/9 έχουν και οι 2 ομάδες) και στο 2,00 το OVER 2,5 (5/9 η Μπραγκαντίνο, 6/9 η Σεαρά), έχουν εξίσου καλές πιθανότητες.

Πορτουγκέσα - Αμέρικα Μινέιρο: Πολύ δυνατά ξεκίνησε το πρωτάθλημα και η Αμέρικα Μινέιρο, οι 2 συνεχόμενες ήττες όμως στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, την εκτόπισαν από την κορυφή της βαθμολογίας. Απόψε φιλοξενείται από την Πορτουγκέσα, που είναι προτελευταία στην βαθμολογία και σίγουρα θα θέλει μια νίκη ψυχολογίας, πριν την διακοπή. Δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν πίσω (το έχει καταφέρει μόνο σε 1 παιχνίδι φέτος, στη μοναδική νίκη της μέχρι στιγμής με 2-0 επί της Ατλέτικο Γκοϊανένσε) και αυτό της στοιχίζει. Απέναντι σε μια επίθεση, από τις πιο δυνατές του πρωταθλήματος, αυτή της Αμέρικα Μινέιρο, ενδεχομένως να χρειαστεί περισσότερα από 2 γκολ για να καταφέρει να κερδίσει το σημερινό ματς. Οι μέχρι πρότινος πρωτοπόροι της βαθμολογίας, αναμένεται να βγάλουν αντίδραση μετά τις 2 συνεχόμενες ήττες και απέναντι στην προβληματική άμυνα της Πορτουγκέσε, περιμένω να σκοράρουν. Ακόμα ένα παιχνίδι που προσφέρεται για ποντάρισμα στα γκολ, με το OVER 2,5 να είναι η επιλογή μου σε απόδοση 1,90 στο διαδίκτυο. Περιμένω από τους γηπεδούχους να κυνηγήσουν πολύ ζεστά τη νίκη στο συγκεκριμένο, κάτι που θα ωφελήσει και τους φιλοξενούμενους που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και το πιο πιθανό είναι να δούμε ανοιχτό παιχνίδι.

Σαμπάιο Κορρέα - Αμέρικα Νατάλ: Κλείνω με το παιχνίδι της νεοφώτιστης Σαμπάιο Κορέα, απέναντι στην Αμέρικα Νατάλ. Σε καλό μομέντουμ και οι 2 ομάδες, ειδικά η γηπεδούχος που τρέχει αήττητο σερί 4 αγώνων. Αυτό από μόνο του βέβαια δεν μπορεί να δικαιολογήσει την μεγάλη πτώση που παρουσιάζει ο ΑΣΟΣ, ο οποίος παίζεται στο 1,72 αυτή τη στιγμή που γράφω στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα από τη στιγμή, που η Αμέρικα Νατάλ κέρδισε τα 2 από τα 3 τελευταία της εκτός έδρας. Το έχουν το γκολ και οι 2 ομάδες μπροστά (αμφότερες έχουν σκοράρει στα 7 από τα 9 παιχνίδια που έχουν δώσει), σπάνια κρατούν το μηδέν πίσω. Περιμένω πιο αμφίρροπο παιχνίδι απ' όσο προδικάζουν οι αποδόσεις και θα πάω κι εδώ με τα πολλά γκολ και το OVER 2,5 που πληρώνει 1,83 στο διαδίκτυο.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
103 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΣΕΑΡΑ OVER 2,5 STOIXIMAN 2,00
104 ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ OVER 2,5 STOIXIMAN 1,90
105 ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ OVER 2,5 STOIXIMAN 1,83

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 6,95

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2