Εφαρμόζοντας το ΣΥΣΤΗΜΑ

Έγραψα και ΔΥΑΔΕΣ και ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ τις τελευταίες 2 εβδομάδες και μάλλον ήρθε η ώρα να εφαρμόσω την συγκεκριμένη τακτική στην πράξη να δούμε πως θα πάει. Η αρχή γίνεται από σήμερα Παρασκευή με 2 ΔΥΑΔΕΣ σε απόδοση 4,00+ και θα ακολουθήσουν ακόμα 8 μέσα στο Σαββατοκύριακο, πάντα με σταθερό ποντάρισμα.





Θα μπορούσα να είχα ξεκινήσει με ΔΥΑΔΕΣ κοντά στο 3,00+ πάντα θέλγομαι όμως από αποδόσεις 2,00 και πάνω και μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Φυσικά οι επιλογές είναι στην κρίση του καθενός και ουσιαστικά θέλω να επικεντρώσω περισσότερο στην στρατηγική παρά στα παιχνίδια. Σίγουρα από την άλλη, όταν παίζεις αποδόσεις από 2,00 και πάνω το ρίσκο είναι μεγαλύτερο, θα δοκιμαστούν όμως και οι προβλεπτικές μου ικανότητες έτσι.

Από την Β' Γερμανίας κρατάω το ΔΙΠΛΟ της Μπραουνσβάιγκ μέσα στην έδρα της νεοφώτιστης Χάιντενχαϊμ και το OVER 2,5 στο Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ουνιόν Βερολίνου. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω το πως και το γιατί, αφού Μπουντεσλίγκα 2 δεν παρακολουθώ και στηρίχτηκα αποκλειστικά στην ειδησεογραφία και τα στατιστικά που διάβασα στο διαδίκτυο.

Η δεύτερη ΔΥΑΔΑ μου είναι με το OVER 2,5 στο Τουρ - Χάβρη και το OVER 3,5 στο Έμεν - Βααλβάικ. Ενδεικτικά να πω εδώ, πως η Τουρ έχει κρατήσει μόνο 1 φορά ανέπαφη την εστία της φέτος και τα 6 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια ήρθαν OVER 2,5. Στο OVER 2,5 και τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας της Χάβρης. Στη Β' Ολλανδίας η Έμεν έχει φέρει όλα της τα παιχνίδια OVER 2,5 με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας με την Ντε Γράαφτσαπ. Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και εντός έδρας είναι πολυβόλο. Απέναντι στην ουραγό Βααλβάικ μπορεί να κάνει εύκολα πάρτι.

Στην εφαρμογή του σχεδίου λοιπόν, με 2 ΔΥΑΔΕΣ σήμερα Παρασκευή και θα ακολουθήσουν οι αναλύσεις από τις Ισπανικές λίγκες το Σαββατοκύριακο, να δω τι θα ποντάρω κι από εκεί. Σκοπός είναι να παιχτούν 5 ΔΥΑΔΕΣ με σταθερό ποντάρισμα και να πιάσω τουλάχιστον τις 2 για να υπάρχει κέρδος. Ακόμα και με 1, μπορεί να είμαι στα λεφτά μου, αν πληρώνει απόδοση κοντά στο 5,00.

ΔΥΑΔΑ Νο1

Χάιντενχαϊμ - Μπραουνσβάιγκ ΔΙΠΛΟ 2,45
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ουνιόν Βερολίνου OVER 2,5 1,95

ΔΥΑΔΑ Νο2

Τουρ - Χάβρη OVER 2,5 2,15
Έμεν - Βααλβάικ OVER 3,5 2,00

*Οι αποδόσεις είναι από την Bet365

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2