Ξεχωρίζει το 'CLASICO' των Βάσκων

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας,
Το ντέρμπι Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο κλέβει την παράσταση όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τουλάχιστον, στο σημερινό πρόγραμμα της Primera Division. Εξαιρετικά αμφίρροπες αναμετρήσεις στην Segunda για ακόμα μια αγωνιστική.








Στις 13:00 το μεσημέρι ανοίγει το πρόγραμμα στην Primera με την αναμέτρηση Εσπανιόλ - Γρανάδα. Για ακόμα ένα παιχνίδι, υπερεκτιμάται ο ΑΣΟΣ για την ομάδα της Καταλονίας, αυτή τη φορά απέναντι σε μια αντίπαλο από την οποία την χωρίζει μόλις 1 βαθμός. Η Γρανάδα βέβαια είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα με μονοψήφιο αριθμό τερμάτων και αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια, έχει όμως και 7 ισοπαλίες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Δεν είναι ο ΑΣΟΣ για 1,70, η Εσπανιόλ ίδρωσε για να κερδίσει την Λεβάντε στο τελευταίο εντός έδρας και δεν κατάφερε να κερδίσει Βιγιαρεάλ και Λα Κορούνια στα 2 προηγούμενα. Τακτική λεωφορείου από την Γρανάδα, που έχει ηττηθεί μόνο από Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη εκτός έδρας, οπότε, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, διαγράφεται αυτομάτως ο ΑΣΟΣ.

Ακόμα έναν υποτιμημένο ΑΣΟ έχουμε και στο Σεβίλλη - Εϊμπάρ, με τη νίκη των γηπεδούχων να προσφέρεται στο 1,40. Σαφώς ποιοτικότερη η Σεβίλλη, αήττητη στο Σάντσεθ Πιθχουάν, αλλά η Εϊμπάρ που έχει 2/3 ΔΙΠΛΑ στις τελευταίες της εξόδους πρέπει να θεωρείται επικίνδυνη. Το Χ ημίχρονο / 1 τελικό μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή ρίσκου εδώ ή εναλλακτικά το 2-3 ΓΚΟΛ, αφού η Εϊμπάρ είναι ομάδα που μπορεί να κρατήσει χαμηλά το σκορ χωρίς να παίξει ταμπούρι.

Στη Μαδρίτη η Ατλέτικο υποδέχεται την Βιγιαρεάλ και θέλει να δώσει συνέχεια στο επιτυχημένο σερί που έχει χτίσει τον τελευταίο μήνα. 6 νίκες στα 7 τελευταία της παιχνίδια έχει η Ατλέτικο για το πρωτάθλημα, με την Βιγιαρεάλ όμως επίσης να διέρχεται από μια περίοδο αγωνιστικής ανάτασης επίσης. Το κίτρινο υποβρύχιο έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, αν και το 4-0 επί της Σοσιεδάδ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, είναι κομματάκι πλασματικό. Ο ΑΣΟΣ σε απόδοση 1,60 είναι δίκαιος και με περισσότερο ρίσκο μπορεί να κοιτάξει κάποιος και προς το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ του 2,00, αφού η Βιγιαρεάλ έχει σίγουρα την ποιότητα μπροστά για να φτάσει κοντά στο γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας,
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο, το παραδοσιακό ντέρμπι της χώρας των Βάσκων, στο οποίο πάντως δεν υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα οι οπαδοί των 2 ομάδων βλέπουν αγκαλιασμένοι τα παιχνίδια. Θα μπορούσα να πω ότι ψάχνονται ακόμα οι 2 ομάδες φέτος κι αν στην Αθλέτικ ο Βαλβέρδε συνεχίζει για 2η χρονιά, στην Σοσιεδάδ είχαμε αλλαγή προπονητή και ο Μόγιες ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η Αθλέτικ φαινομενικά θα μπορούσαμε να πούμε πως  είναι σε καλύτερη κατάσταση, αφού πριν την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κόρδοβα με 0-1, έτρεχε ένα σερί 6 αγώνων χωρίς ήττα. Περισσότερο ψυχολογικό είναι το πρόβλημα της Σοσιεδάδ, που εντός έδρας πάντα μεταμορφώνεται στα μεγάλα παιχνίδια (κέρδισε Ατλέτικο και Ρεάλ φέτος), ενώ ακόμα και στην ήττα με 4-0 από την Βιγιαρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική, έδειξε καλά στοιχεία στα 60 λεπτά του παιχνιδιού. Προβάδισμα στην έδρα και τον ΑΣΟ της Σοσιεδάδ λοιπόν σε αποδόσεις κοντά στο 2,45 στο διαδίκτυο.

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας,
Στη Segunda Division το πρόγραμμα ανοίγει το μεσημέρι με 2 παιχνίδια, την Οσασούνα να υποδέχεται την Βαγιαδολίδ και την Μαγιόρκα τη Νουμάνθια. Στο πρώτο από τα 2, θεωρώ ότι υπάρχει αξία στο ΔΙΠΛΟ της Βαγιαδολίδ, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ στο 2,85 περίπου. Διέρχεται από αγωνιστική κρίση η Οσασούνα, έχει βρεθεί εντός της επικίνδυνης ζώνης και ειδικά στο τελευταίο της παιχνίδι με την Μιραντές ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη, απέναντι σε μία κατά τ' άλλα αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Για την ουσία αγωνίζεται η Βαγιαδολίδ στα εκτός έδρας, μπορεί να φύγει με την νίκη από την Παμπλόνα και να πληρώσει το ΔΙΠΛΟ, δεν περιμένω παρόλα αυτά εύκολη επικράτηση, σ' αυτές τις περιπτώσεις  όμως και το επαγγελματικό 0-1 μας είναι αρκετό. Στο άλλο παιχνίδι, οι φόρμες των 2 ομάδων είναι εντελώς αντίθετες, με την Μαγιόρκα να αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία και τη Νουμάνθια την ήττα στα 7 τελευταία! Σε τέτοιες περιπτώσεις οι τιμές του ΔΙΠΛΟΥ αποκτούν αξία, αν κι εδώ που τα λέμε και οι 2 ομάδες είναι αλλοπρόσαλλες και δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Στην χειρότερη περίπτωση πάντως, Μαγιόρκα και Νουμάνθια είναι τουλάχιστον ισοδύναμες και δεν θα κάνει λάθος όποιος επιλέξει να πάει είτε με το Χ, είτε με το ΔΙΠΛΟ, καθώς η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η Νουμάνθια δεν θα ηττηθεί.

Στο Γιαγκοστέρα - Πονφεραντίνα κάνω κάποιες σκέψεις για την ισοπαλία, αφού οι γηπεδούχοι είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό, αλλά και η Πονφεραντίνα από την άλλη, βγάζει πολλές φορές κακό πρόσωπο στα εκτός έδρας της. Σφιχτό παιχνίδι λογικά, η Γιαγκοστέρα που έχει πετύχει μόλις 9 γκολ στο πρωτάθλημα βρίσκει πολύ δύσκολα δίχτυα, λογικό το UNDER 2,5 του 1,60.

Στο Σαραγόσα - Χιρόνα που διεξάγεται την ίδια ώρα με το προηγούμενο, θα ρισκάρω με τα πολλά γκολ. Ροντέο τα περισσότερα ματς της Σαραγόσα, που εντός έδρας ειδικά έχει και την πίεση από τον κόσμο και μια Χιρόνα από την άλλη, που έχανε μαλλιά στο ματς με την Μπαρτσελόνα Β' και δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Το OVER 2,5 σε απόδοση 2,08 εδώ θα πρέπει να θεωρείται Value Bet.

Την έκπληξη θα κυνηγήσω στο Αλαβές - Αλμπαθέτε, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις 1 ήττα στα 5 τελευταία τους παιχνίδια (3-1-1 ρεκόρ) και η Αλαβές μετράει μόλις 1 νίκη στα 7 τελευταία. Θα έπρεπε να είναι πιο μαζεμένο το σετ εδώ και όχι να προσφέρεται ο ΑΣΟΣ στο 1,85 όταν η Αλαβές αγκομαχά μέσα στην έδρα της να κερδίσει. Αδίκως βρίσκεται τόσο χαμηλά η Αλμπαθέτε και το πρόσφατο της σερί μαρτυρά ότι είναι ομάδα που μπορεί να ανακάμψει βαθμολογικά. ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 4,00 θα αγοράσω από την άλλη, σίγουρα πάντα και με μικρότερο ρίσκο υπάρχει και το ΔΙΠΛΟ με Draw No Bet, αλλά και το Χ2.

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας,
Ομάδα που έχει χτίσει πολύ καλό σερί είναι και η Αλκορκόν, η οποία υποδέχεται την Τενερίφη, Μια του ύψους μια του βάθους οι νησιώτες, οι οποίοι δεν πιάνονται από πουθενά. 6 παιχνίδια αήττητη η Αλκορκόν (4-2-0) ρεκόρ και σύμφωνα με τα δεδομένα της  κατηγορίας, έχουμε ένα λογικό φαβορί μπροστά μας που πληρώνει 2,05.

Κλείνω με το Σαμπαντέλ - Λεγκανές, ένα ματς με ομάδες της ουράς της βαθμολογίας, αν και η Σαμπαντέλ σαν ρόστερ τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Ομάδες έδρας και οι 2, ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, με την Σαμπαντέλ να αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία της και την Λεγκανές να έχει μόλις 1 νίκη και 4 ήττες στα 7 τελευταία. Κρίνεται δίκαιος ο ΑΣΟΣ κι εδώ, αφού η Λεγκανές ότι κάνει το κάνει εντός έδρας (0-2-6 ρεκόρ εκτός έδρας) και η Σαμπαντέλ τέτοια ματς με ομάδες ανάλογου βεληνεκούς μπορεί να τα καθαρίζει μέσα στο σπίτι της. ΑΣΟΣ σε απόδοση 2,15 λοιπόν.

Από την Primera Division:

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ ΑΣΟΣ 1,60 STOIXIMAN
Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο ΑΣΟΣ 2,45 STOIXIMAN

Από την Segunda Division:

Οσασούνα - Βαγιαδολίδ ΔΙΠΛΟ 2,87 STOIXIMAN
Σαραγόσα - Χιρόνα OVER 2,5  2,08 STOIXIMAN
Αλαβές - Αλμπαθέτε ΔΙΠΛΟ με Draw No BET 2,95 STOIXIMAN
Σαμπαντέλ - Λεγκανές ΑΣΟΣ 2,15 STOIXIMAN

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2