Βάζει στοπ η Σεβίλλη στην Μπαρτσελόνα

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η κούρσα του πρωταθλήματος στην Primera Division και το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται το Μ. Σάββατο στο Σάντσεθ Πιθχουάν μεταξύ Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα. Ξέφρενη πορεία της Γιαγκοστέρα στο 2ο γύρο της Segunda, από τα τάρταρα της βαθμολογίας, έχει βρεθεί να κυνηγάει μέχρι και άνοδο στην Primera Division, με ένα αήττητο σερί 9 αγώνων!





Το Πάσχα των καθολικών ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε η αγωνιστική δράση στα περισσότερα ευρωπαϊκά γήπεδα είναι πλούσια αυτό το σαββατοκύριακο. 2 σε 1 το σημερινό μου άρθρο, αφού τα προποτζίδικα θα κλείσουν στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου και θα ανοίξουν την Τρίτη, οπότε κάντε τα κουμάντα σας τζογαδόμουτρα μου.

Primera Division

Από τους αγώνες του Σαββάτου ξεχωρίζει όπως είπα το Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα, το οποίο προσφέρεται για ρίσκο και κόντρα του φαβορί που είναι η Μπάρτσα. Αήττητη η Σεβίλλη εντός έδρας, τα δίνει όλα τον τελευταίο καιρό για να μπει στην προνομιούχο τετράδα του πρωταθλήματος και έρχεται με φόρα από 5 συνεχόμενες νίκες. Μια ήττα και 12 νίκες έχει η Μπαρτσελόνα στα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, θα τα βρει μπαστούνια όμως πιστεύω στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπως δυσκολεύτηκε και την προηγούμενη Κυριακή στο Μπαλαϊδος με αντίπαλο την Θέλτα. Σε απόδοση 2,17 το 1Χ, ποντάροντας στην έδρα και την φόρμα της εξαιρετικής φέτος Σεβίλλη.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου τώρα, θεωρώ πως είναι δίκαιο το ΔΙΠΛΟ της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Μάλαγα, η οποία μάλλον δεν θέλει να βγει στην Ευρώπη φέτος. Στην έδρα της είναι σκληρό καρύδι και η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα έχει πολύ δύσκολο έργο, το κίνητρο όμως είναι με την Ατλέτικο και μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Λογικό και το UNDER 2,5, 5/5 η Μάλαγα πρόσφατα, 6/6 η Ατλέτικο στα τελευταία της.

Το Αλμερία - Γρανάδα δεν το ακουμπάω με τίποτα, ενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον και στο Ρεάλ - Εϊμπάρ. Αντιθέτως υπάρχει ενδιαφέρον στο Θέλτα - Βαγιεκάνο. Σώθηκαν άνετα και οι 2 φέτος, αν και η Θέλτα είχε δυνατότητες για κάτι παραπάνω, όλα αυτά στα χαρτιά όμως. Η Ράγιο κόντεψε να κάνει ρόμπα την Ρεάλ Μ. μεσοβδόμαδα, αφού το τελικό 0-2 δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περιγράψει την μορφή του αγώνα, με την ομάδα του Πάκο Χέμεθ να παίζει 90 λεπτά στο μισό γήπεδο την Βασίλισσα και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το ματς. Αν δεν βγάλει κούραση η Ράγιο την έχω ικανή να φύγει με το ΔΙΠΛΟ από το Μπαλαϊδος και η απόδοση του 4,50 είναι υπερβολική. Κατά τ' άλλα, το OVER 2,5 έχει επίσης καλές πιθανότητες, ιδιαίτερα με το στυλ παιχνιδιού των 2 ομάδων και ειδικά από τη στιγμή που είναι αδιάφορες και θα παρουσιαστούν πιο χαλαρές.

Αυτά για το Μ. Σάββατο και πάμε να δούμε την Κυριακή του Πάσχα, εκεί που το πρόγραμμα δεν είναι τόσο βατό. 4 τα παιχνίδια, πιο αμφίρροπα που σημαίνει λιγότερες και πιο προσεκτικές επιλογές. Πιο βατό παιχνίδι για ποντάρισμα δείχνει το Σοσιεδάδ - Λα Κορούνια και παρόλο που οι Βάσκοι είναι ουσιαστικά αδιάφοροι, δίκαια είναι το φαβορί του αγώνα. 8 παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λα Κορούνια (5 ήττες και 3 ισοπαλίες), που δεν βλεπόταν στο προηγούμενο της παιχνίδι με την Κόρδοβα εντός έδρας. 

Καλό δείχνει και το ΔΙΠΛΟ της Βιγιαρεάλ στο Αλφόνσο Πέρεζ με αντίπαλο την Χετάφε, η οποία σώθηκε ουσιαστικά. 4 ματς χωρίς νίκη και χωρίς να καταφέρει να σκοράρει είναι πολλά για το κίτρινο υποβρύχιο, που βγήκε εκτός διεκδίκησης της τετράδας, αλλά επειδή ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League, την περιμένω πιο συγκεντρωμένη. Τριπλές και αμφίρροπα τα Εσπανιόλ  - Μπιλμπάο και Κόρδοβα - Έλτσε και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ. 

Στο ντέρμπι της Βαλένθια την Δευτέρα, στοιχηματική αξία δεν υπάρχει στον ΑΣΟ του 1,20, καλή περίπτωση είναι όμως τα πολλά γκολ σε απόδοση 1,65 (7/9 έχει στα πρόσφατα η Λεβάντε).

SEGUNDA DIVISION


Το Σάββατο διεξάγονται τα περισσότερα παιχνίδια στην Segunda. Όπως έγραψα και στην εισαγωγή, η πορεία της Γιαγκοστέρα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή στο 2ο γύρο, δύσκολα όμως μπορεί να την εμπιστευτεί κανείς σε αποδόσεις φαβορί, έστω και μετά από αυτό το εντυπωσιακό σερί που τρέχει. Στο παιχνίδι με την Αλκορκόν η αξία είναι σίγουρα προς τα δεξιά, αν και περισσότερο μ' αρέσει η ισοπαλία, η οποία προκύπτει κυρίως από τον τρόπο που αγωνίζονται οι 2 ομάδες (4/7 ισοπαλίες η Αλκορκόν στα τελευταία της).

Λογικός ο ΑΣΟΣ της Μαγιόρκα, που αν δεν κερδίσει και την Σανταντέρ η οποία θέλει αλλά δεν μπορεί, ενδέχεται να μπει σε χοντρούς μπελάδες. Ούτε οι νησιώτες βέβαια είναι σε καλό φεγγάρι, με 3 ήττες και 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία τους παιχνίδια, η Ράσινγκ όμως είναι τραγική και εξαιρετικά δυσκοίλια στο γκολ.

Αν λάβουμε υπόψη το κίνητρο, μπορούμε να ποντάρουμε στον ΑΣΟ της Σαμπαντέλ στο παιχνίδι με την Λούγκο που είναι άνετη βαθμολογικά, αλλά στην καλύτερη της φάση στη σεζόν από την άλλη. Τα τελευταία της παιχνίδια έχουν ανοίξει περισσότερο από ότι μας έχει συνηθίσει, από την άλλη έχει σφίξει η Σαμπαντέλ όμως, οπότε τα δεδομένα εδώ δεν με βοηθούν να λύσω τον γρίφο και να ποντάρω κάτι.

Απαράδεκτος ο ΑΣΟΣ της Βαγιαδολίδ στο παιχνίδι με την Μιραντές, αντιθέτως όμως πιστεύω πως υπάρχει αξία σ' αυτόν της Αλαβές στο ματς με την Τενερίφη. Σε καλό φεγγάρι οι Βάσκοι, με 4 νίκες στα 5 τελευταία τους παιχνίδια και αρκετά καλοί όταν αγωνίζονται εντός έδρας. Λίγα πράγματα η Τενερίφη μακριά από το σπίτι της, αν και είναι αήττητη στις 4 τελευταίες εξόδους που ήρθαν όλες ισόπαλες. Σε γενικές γραμμές όμως ο ΑΣΟΣ σε αποδόσεις πάνω από 2,00 αξίζει το ρίσκο.

Το πιο δυνατό παιχνίδι γίνεται στο Ρομαρέδα το Σάββατο, με την Σαραγόσα να υποδέχεται την Χιχόν. Εδώ  η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο (3/4 η Σαραγόσα στα πιο πρόσφατα, 4/5 η Χιχόν και 16 συνολικά στο πρωτάθλημα, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα), αφού η βαθμολογική σπουδαιότητα της αναμέτρησης είναι μεγάλη και η πρόσφατη αγωνιστική κατάσταση των 2 ομάδων δύσκολα γέρνει την ζυγαριά προς την μία ή την άλλη πλευρά.

Στα της Κυριακής, που είναι εξίσου δύσκολα, πιο ζεστός απ' όλα είμαι για το ΔΙΠΛΟ της Μπέτις. Περισσεύει το ταλέντο στην Μπαρτσελόνα Β', αλλά από την μέση και μπροστά και περιμένω από την Μπέτις των ποιοτικών και έμπειρων επιθετικών να το εκμεταλλευτεί αυτό. 

Καλή περίπτωση το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το OVER 2,5 στο Οσασούνα - Νουμάνθια επίσης, με τους Βάσκους να μην μπορούν να στεριώσουν νίκη στα 10 τελευταία τους παιχνίδια και να βλέπουν το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει απειλητικά. Χωρίς άγχος η Νουμάνθια, που στα εκτός έδρας περιμένει τον αντίπαλο, όχι όμως παίζοντας ταμπούρι και την έχω ικανή να φεύγει και με αποτέλεσμα από την Παμπλόνα. Τα πρόσφατα παιχνίδια της έχουν γκολ πάντως (3/4 ήταν OVER 2,5 όπως το ίδιο και για την Οσασούνα) και θα κυνηγήσω το OVER 2,5 εδώ. 

Αμφίρροπο και στοιχηματικά αδιάφορο το Ουέλβα - Πονφεραντίνα, όσο καταμαρτυρούν και οι αποδόσεις, ενώ η Λεγκανές που είναι ένα σχετικά καλό φαβορί, δεν προσφέρεται σε καλές αποδόσεις και από την άλλη η Αλμπαθέτε που είναι 8 παιχνίδια αήττητη και έστρωσε αμυντικά, είναι πολύ πιο επικίνδυνη.

Στη σούμα τώρα, οι επιλογές για το διήμερο:

Πρόταση Μ. Σαββάτου: Σύστημα 3-4

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 1Χ 2,17
Μάλαγα - Ατλέτικο Μ. ΔΙΠΛΟ 1,85
Θέλτα - Βαγιεκάνο OVER 2,5 1,80
Αλαβές - Τενερίφη ΑΣΟΣ 2,05

Σύστημα ρίσκου 2-3-4

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα ΑΣΟΣ 4,75
Θέλτα - Βαγιεκάνο ΔΙΠΛΟ 4,50
Γιαγκοστέρα - Αλκορκόν Χ 3,00
Σαραγόσα - Χιχόν Χ 3,00

Πρόταση Κυριακής του Πάσχα: Σύστημα 3-4

Σοσιεδάδ - Λα Κορούνια ΑΣΟΣ 1,70
Χετάφε - Βιγιαρεάλ ΔΙΠΛΟ 2,05
Μπαρτσελόνα Β' - Μπέτις ΔΙΠΛΟ 1,80
Οσασούνα - Νουμάνθια OVER 2,5 1,90

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και τα λέμε από βδομάδα με τας Ευρώπας!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2