Πολυβόλο η Μιραντές

Μια ομάδα που δεν μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε επιθετικό παιχνίδι και με έναν προπονητή ο οποίος φημίζεται κυρίως για τις αμυντικές του τακτικές, έχει την καλύτερη επίθεση αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα και φιγουράρει ανέλπιστα θα μπορούσαμε να πούμε, στην 3η θέση της βαθμολογίας. Σε παρατεταμένη κρίση η Αλμερία που έχει συμπληρώσει 10 ματς χωρίς νίκη.


Τα 4 από τα 5 παιχνίδια διεξάγονται στις 17:00 ελέω El Clasico και με την σειρά που εμφανίζονται στο κουπόνι, πρώτο είναι το Μπιλμπάο Β' - Αλμερία. Το παλεύουν όσο μπορούν οι πιτσιρικάδες της Αθλέτικ, που όπως δείχνουν όμως αγωνιστικά έχουν ταβάνι, ενώ προέρχονται και από απράδεκτη εμφάνιση και ήττα με 3-0 από την Μιραντές. Απαράδεκτη είναι και η Αλμερία που παρά την αλλαγή προπονητή δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης. Πάρε την μία και βάρα την άλλη με λίγα λόγια και καλύτερα να μην ασχοληθούμε σοβαρά.

Φαβορί ξεκάθαρο δεν υπάρχει και στο Μαγιόρκα - Λούγκο, αν κι εδώ που τα λέμε, ειδικά φέτος, τα δυνατά φαβορί τα ψάχνουμε με το σταγονόμετρο στην Segunda. Η Μαγιόρκα έτρεχε ένα αήττητο σερί 6 αγώνων το οποίο τερματίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα με 2-1 από την Οσασούνα. Σταθερή στις αξίες της η Λούγκο και φέτος, παίζει για το αποτέλεσμα και προς το παρόν δικαιώνεται, αφού βρίσκεται στην προνομιούχο 6αδα. Έχει πολύ Χ αυτό το παιχνίδι μέσα και αναμένεται κλειστό, με το UNDER 2,5  όμως να πληρώνει ψίχουλα. 

Η Νουμάνθια που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα σκοράροντας 9 γκολ στα 2 πρώτα παιχνίδια, κατάφερε να βάλει άλλα τόσα στα υπόλοιπα 11! Αυτή που σκοράρει με συνέπεια και εντυπωσιάζει πραγματικά όμως είναι η Μιραντές του Κάρλος Τεράθας που έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 22 γκολ, έφερε τα τελευταία της 6 OVER 2,5 και τρέχει ένα αήττητο σερί 3 αγώνων, ενώ μετράει μόλις 1 ήττα στα 7 τελευταία της. Η Νουμάνθια είναι αήττητη εντός έδρας και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο, θα δώσω όμως καλές πιθανότητες στην Μιραντές, τουλάχιστον να σκοράρει, με το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ να πληρώνει 1,80 στον ΟΠΑΠ. 

Αρκετά ενδιαφέρον και το ματς των νεοφώτιστων, μεταξύ Ουέσκα και Οβιέδο, 2 ομάδων αρκετά μαχητικών που αφήνουν καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Η Οβιέδο έχει πιο εύκολο το γκολ, ενώ έδειξε να στρώνει και αμυντικά στα 3 τελευταία της παιχνίδια. Σφιχτά τα περισσότερα ματς της Ουέσκα, η οποία προέρχεται από 8 συνεχόμενα UNDER 2,5 και 11/13 συνολικά. Παιχνίδι που μάλλον θα κινηθεί στο όριο με την ισοπαλία να έχει καλές πιθανότητες.

Ολοκληρώνω με το Έλτσε - Αλαβές, ένα παιχνίδι που κλίνω προς τον ΑΣΟ. Η Αλαβές χάνει μεγάλο μέρος από τη δύναμη της όταν αγωνίζεται εκτός έδρας και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ηττήθηκε στα 3 τελευταία. Το παλεύει με νύχια και με δόντια η Έλτσε να σκαραφαλώσει κι άλλο στη βαθμολογία και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις της είναι ενθαρρυντικές το τελευταία διάστημα. Ρίσκο με τον ΑΣΟ εδώ, σε απόδοση 2,15 στον ΟΠΑΠ.

Πρόταση με ΓΚΟΛ: ΤΡΙΑΔΑ

ΚΩΔ 2046: Σοσιεδάδ - Σεβίλλη OVER 2,5 1,75
ΚΩΔ 2210 Βαλένθια - Λας Πάλμας ΝΟ-ΓΚΟΛ 1,75
ΚΩΔ 2049 Νουμάνθια - Μιραντές ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,80

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

ΚΩΔ 2138 Ρεάλ - Μπαρτσελόνα ΑΣΟΣ 2,35
ΚΩΔ 2176 Έλτσε - Αλαβές ΑΣΟΣ 2,15

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 1004,60 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα στοιχήματα (08/11/2015): 5,38 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 999,98 ευρώ


*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ, έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2