Γύρισε φαβορί η Λεγκανές

Το καλύτερο σερί της κατηγορίας τρέχει η ομάδα της Μαδρίτης, έχοντας συμπληρώσει 8 παιχνίδια χωρίς ήττα και προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί πλέον, μέσα στην έδρα της 2ης Κόρδοβα παρακαλώ.



Αλκορκόν - Βαγιαδολίδ: 2 απανωτές ήττες έφεραν την Αλκορκόν εκτός πρώτης 6αδας, ενώ αντιθέτως, η Βαγιαδολίδ είναι στα ανεβάσματα της. Δύσκολο ματς, έχουν έφεση στο UNDER 2,5 αμφότερες, την στιγμή που η Αλκορκόν διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας με 4 γκολ παθητικό. Με αυτά τα δεδομένα το ΝΟ-ΓΚΟΛ θα είχε αξία, αν δεν πλήρωνε μόλις 1,60.

Γιαγκοστέρα - Λούγκο: Μόνο εντός έδρας παίρνει βαθμούς η Γιαγκοστέρα, έχοντας συμπληρώσει όμως παράλληλα 7 ματς χωρίς νίκη (6 ήττες, 1 ισοπαλία). Βασίλισσα των ισοπαλιών η Λούγκο, έχει 11 τον αριθμό και θα πρέπει να γκρεμιστεί κανένας φούρνος για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από αυτήν σε εκτός έδρας παιχνίδι. Υπό το φόβο νέας ήττας θα το πάει συντηρητικά η Γιαγκοστέρα το ματς φαντάζομαι, κάτι ανάλογο κάνει και η Λούγκο σε όλα της τα εκτός και προβλέπεται κακοποίηση του ποδοσφαίρου στο Παλαμός. Το UNDER 2,5 πάντως πληρώνει ψίχουλα...

Κόρδοβα - Λεγκανές: Το λες και ντέρμπι ανόδου, αφού μιλάμε για ματς μεταξύ του 2ου με τον 4ο. Από τις παραδοσιακές ομάδες έδρας η Κόρδοβα, που κάνει κάποια νερά το τελευταίο διάστημα, αλλά θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Βαγιαδολίδ. Η Λεγκανές τρέχει αήττητο σερί 8 αγώνων και διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 17 γκολ παθητικό. Πολύ ισορροπημένο ζευγάρι δείχνει στα μάτια μου, πιθανή ισοπαλία.

Ουέσκα - Αλμπαθέτε: Η χειρότερη γηπεδούχος της κατηγορίας, υποδέχεται την χειρότερη  φιλοξενούμενη. NO BET!

Οβιέδο - Αλαβές: Το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας, μεταξύ 2 ομάδων που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και αποδίδουν και καλό ποδόσφαιρο. 7 παιχνίδια αήττητη η Οβιέδο, 8-1-1 το σερί της Αλαβές στα 10 τελευταία της παιχνίδια! Οι αριθμοί νομίζω μιλάνε από μόνοι τους, για το πόσο αμφίρροπη είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στις δυνατότητες και των 2 το γκολ, δεν τρελαίνομαι όμως κιόλας για να ποντάρω σ' αυτό το 1,78 του ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ. Αν υπάρχει αξία κάπου, αυτή είναι στο ΔΙΠΛΟ, αφού η Αλαβές είναι πιο δεμένη σαν ομάδα και δείχνει φέτος έτοιμη για να κάνει το μεγάλο άλμα προς την Primera.

Η πρόταση της ημέρας: ΤΡΙΑΔΑ

ΚΩΔ: 929 Χετάφε - Μπιλμπάο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,75
ΚΩΔ: 930 Εϊμπάρ - Μάλαγα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,80
ΚΩΔ 1129 Βιγιαρεάλ - Γρανάδα OVER 2,5 1,80

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 940,53 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 935,53 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2