Αμιγώς Ισπανικά

Επιστροφή σε παλιές συνήθειες σήμερα, με ένα ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 με επιλογές από Primera και Segunda Division.



Έπειτα από 5 χρόνια, φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ ισπανικό ποδόσφαιρο. Ειδικά την Segunda, η οποία είναι από τις πιο δύσκολες κατηγορίες στοιχηματικά, με εκνεύρισε άπειρες φορές και ουσιαστικά αυτή ήταν που με ώθησε να σταματήσω να ασχολούμαι εντατικά με Ισπανία.

Σήμερα με έπιασε μια νοσταλγία και μου ήρθε η διάθεση, αλλά και η έμπνευση να ασχοληθώ ξανά με Ισπανία, ποντάροντας σε ένα αμιγώς ισπανικό ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3.

Ουέσκα - Λεβάντε: Στην Segunda άνοδο δίνει η άμυνα (βλέπε Εϊμπάρ, Λεγκανιές) και σπάνια θα ξεχωρίσει ένα αλέγκρο σύνολο. Συνήθως οι ομάδες με αμυντική σταθερότητα και ουσία στην επίθεση είναι αυτές που κερδίζουν την πολυπόθητη άνοδο. Φέτος η πιο σοβαρή ομάδα μέχρι στιγμής είναι η Λεβάντε, που έχει την καλύτερη άμυνα, την εμπειρία αλλά και την ποιότητα στο ρόστερ για να τερματίσει στο  πρώτο σκαλί του βάθρου. Η Ουέσκα έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, τρέχει καλό ρεκόρ εντός έδρας, αλλά σπανίως κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Πιστεύω πως αυτός ο παράγοντας θα παίξει ρόλο σήμερα, με την Λεβάντε που είναι άκρως κυνική και έχει κερδίσει τα 4 τελευταία με μηδέν παθητικό, να έχει τις πιθανότητες με το μέρος της.

Χιχόν - Εϊμπάρ: Το Μολινόν είναι από τις πιο καυτές έδρες στην Ισπανία, δυστυχώς όμως η Σπόρτινγκ, τα τελευταία χρόνια που αγωνίστηκε στην Primera, κατάφερε να δώσει ελάχιστες χαρές στους οπαδούς της και μονίμως παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Όταν αγωνίζεται σπίτι της πάντως, βγάζει ένταση και περίσσιο πάθος, που μπορούν να την βοηθήσουν με αντιπάλους βεληνεκούς Εϊμπάρ. Η φιλοξενούμενη είτε βγάζει κόμπλεξ εκτός έδρας, είτε απλώς δεν μπορεί, ενώ μένει να δούμε αν για 3η συνεχόμενη σεζόν, θα κάνει "τουρισμό" στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Με ρίσκο στον ΑΣΟ.

Σεβίλλη - Ρεάλ Μ.: Επεισοδιακή ήταν η ρεβάνς για το κύπελλο μεσοβδόμαδα και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουμε σε ένα ανάλογο ματς και απόψε. Την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών έχει η Σεβίλλη και είναι περιττό νομίζω να γράψω πως το Σάντσεθ Πιθχουάν είναι παραδοσιακά ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα στην Ισπανία. Η Ρεάλ κυνηγάει το ρεκόρ και θέλει να διευρύνει το αήττητο της σερί στα 41 παιχνίδια, έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα με 5 γκολ παθητικό και είναι βέβαιο, πως θα προσπαθήσει να κερδίσει το αποψινό παιχνίδι, παίζοντας "έξυπνα", αφήνοντας στην άκρη τον αλέγκρο τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται στο Μπερναμπέου. Οι 2 ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ανώτερη ομάδα ποιοτικά η Ρεάλ σίγουρα, η Σεβίλλη όμως έχει αποδείξει πολλάκις, πως τουλάχιστον εντός έδρας, μπορεί να λυγίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. ΑΣΟΣ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Ουέσκα - Λεβάντε ΔΙΠΛΟ 2,65
Χιχόν - Εϊμπάρ ΑΣΟΣ 2,70
Σεβίλλη - Ρεάλ Μ. ΑΣΟΣ 3,35

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2