Κι όμως είμαι ακόμα εδώ

Χιόνια, κακοκαιρία, γρίπη, το 2017 μπήκε πολύ δύσκολα και τις 2 πρώτες εβδομάδες του με εξουθένωσε σωματικά. Είχα κατά νου διακοπές μιας εβδομάδας, αλλά τελικά η απουσία μου από τα στοιχηματικά δρώμενα παρατάθηκε για επιπλέον 2.



Σήμερα είμαι εδώ, κάνω σεφτέ για το 2017 και δεν θα πω ανανεωμένος, αλλά απλώς έχοντας βρει τις δυνάμεις μου που μου είχε ρουφήξει η γρίπη, η οποία με ταλαιπώρησε τουλάχιστον 15 ημέρες. Κι αν ήμουν μόνο εγώ, πάει στο διάολο, κάπου θα έβρισκα το χρόνο ή την δύναμη να γράψω, ήταν όμως και η σύντροφος (σε χειρότερη κατάσταση από εμένα) και η μητέρα μου (η οποία χρειάζεται βοήθεια όντας ηλικιωμένη γυναίκα).

Νιούπορτ Κάουντι - Κόλτσεστερ: Στον πάτο της βαθμολογίας η Νιούπορτ, που προχώρησε σε ριζική ανανέωση στο ρόστερ της και θα χρειαστεί χρόνο να δέσει σαν σύνολο. Από νίκη σε νίκη πετάει η Κόλτσεστερ, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και θα την προτιμήσω.

Μπρέντφορντ - Νιουκάστλ: Το αδιαφιλονίκητο φαβορί σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της είναι η Νιουκάστλ και τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει σε κρίσιμη καμπή, πρέπει να ελαχιστοποιήσει τις γκέλες της. Καλή ομάδα η Μπρέντφορντ, η έκβαση του σημερινού παιχνιδιού όμως, εξαρτάται καθαρά από την απόδοση των Ανθρακωρύχων, ΔΙΠΛΟ.

Φεϊρένσε - Γκιμαράες: Σπανιότατα παίζω ή προτείνω ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ελέω φτωχού προγράμματος όμως σήμερα λέω να ασχοληθώ. Ο λόγος, το ΔΙΠΛΟ της Γκιμαράες, της 2ης καλύτερης ομάδας εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (μετά την Μπενφίκα), απέναντι στην χειρότερη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, την Φεϊρένσε. Θέλετε κι άλλα;

Σουόνσι - Άρσεναλ: Για 3η φορά αλλάζει προπονητή η Σουόνσι φέτος, ελπίζοντας να σώσει τη χρονιά. Με το διαχρονικό της κόμπλεξ παλεύει η Άρσεναλ, που κάθε χρόνο ξεκινάει εντυπωσιακά και μετά ξεφουσκώνει πιο γρήγορα κι από μπαλόνι. Στην μέρα της πάντως και ειδικά απέναντι στην αεράμυνα της Σουόνσι, μπορεί να κάνει πάρτι. Γεμάτα τα τελευταία παιχνίδια της γηπεδούχου, δεν βλέπω να αλλάζει εύκολα κάτι, πάω με τα πολλά γκολ και το OVER 3,5.

Σάντερλαντ - Στόουκ: Το παλεύουν οι μαυρόγατες του Ντέιβιντ Μόγιες, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια τους και δείχνουν ότι θα δώσουν σκληρή μάχη μέχρι τέλους για  την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Στόουκ έχει καλύτερη ομάδα, αλλά δεν αποδίδει τα αναμενόμενα το τελευταίο διάστημα. Στηρίζω την μπαρουτοκαπνισμένη Σάντερλαντ και την ανάγκη της για βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κροτόνε - Μπολόνια: Δεν το βάζει κάτω η Κροτόνε και δείχνει διατεθειμένη να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για παραμονή στην κατηγορία. Δεν είναι και καμιά ομαδάρα η φετινή Μπολόνια, εκτός έδρας παίζει πολύ συντηρητικά και συνήθως για την ισοπαλία, ενώ παράλληλα είναι και άνετη βαθμολογικά (Στο  +10 από την παραμονή). ΑΣΟΣ με ψυχή και καρδιά.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Νιούπορτ Κάουντι - Κόλτσετσερ ΔΙΠΛΟ 2,02
Μπρέντφορντ - Νιουκάστλ ΔΙΠΛΟ 1,75
Φεϊρένσε - Γκιμαράες ΔΙΠΛΟ 1,90

Πρόταση 2: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Σουόνσι - Άρσεναλ OVER 3,5 2,25
Σάντερλαντ - Στόουκ ΑΣΟΣ 3,10
Κροτόνε - Μπολόνια ΑΣΟΣ 2,75

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2