Το Σάββατο μπορείς; όχι, όχι

Δεν κρατάω στατιστικά, κακώς βέβαια, αλλά το χτεσινό Σάββατο, πρέπει να ήταν το 3ο ή 4ο σερί που ο πίνακας έγραψε μηδέν. Οι Κυριακές είναι πολύ καλύτερες και αισιοδοξώ ότι και η σημερινή θα αποτελέσει στήριγμα.




Ιταλία: 

Στην Ιταλία τα γκολ μπαίνουν βροχή φέτος και μέχρι στιγμής έχουν μπει περισσότερα, από ότι σε Γερμανία και Ολλανδία, πρωταθλήματα που παραδοσιακά φημίζονται για τα πολλά γκολ. Οι αριθμοί λένε, πως σε κάθε παιχνίδι μπαίνουν 2,8 γκολ κατά μέσο όρο και 13 από τις 20 ομάδες, έχουν φέρει περισσότερα OVER 2,5 παρά UNDER 2,5. Ανήκουστα πράγματα για ιταλικό ποδόσφαιρο, ένα φαινόμενο όμως που ίσως καταδεικνύει πως οι Ιταλοί αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη την ξεπερασμένη αμυντική τους φιλοσοφία, να κάνουν το ποδόσφαιρο τους ξανά πιο θεαματικό και ελκυστικό. Πέρα από τις μεγάλες, ομάδες όπως η Σασουόλο, η Κάλιαρι, η Αταλάντα, παίζουν γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, τις περισσότερες φορές χωρίς σκοπιμότητες, γι' αυτό βλέπουμε και μεγάλα σκορ στα παιχνίδια τους. 2 OVER 3,5 επέλεξα σήμερα από την Serie A, το πρώτο στο  παιχνίδι Αταλάντα - Κάλιαρι και το δεύτερο στο Τζένοα - Σασουόλο. Το απλό OVER 2,5 κράτησα από την μάχη των ουραγών μεταξύ Παλέρμο και Κροτόνε, αφού θεωρώ πως  η ισοπαλία όχι απλά δεν βολεύει, αλλά είναι και καταδικαστική για τις 2 ομάδες, οπότε στα 2 φράγκα αναλαμβάνω το ρίσκο.

Ισπανία:

Το πρόγραμμα στην Ισπανία είναι λίγο φτωχό σήμερα, με μόλις 3 παιχνίδια στην Primera, αφού αναβλήθηκε το Θέλτα - Ρεάλ Μ. λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή της Γαλικίας. Από την Β' κατηγορία κράτησα τον ΑΣΟ της Χιρόνα, που αν την έλεγαν Βαγιεκάνο ή Λεβάντε, μάλλον θα πλήρωνε πολύ λιγότερο. Η ομάδα της Καταλωνίας δείχνει έτοιμη φέτος να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Primera και ειδικά εντός έδρας αποτελεί σταθερή αξία, σε αντίθεση με την Βαγιαδολίδ, που έχει μεν το όνομα, αλλά δεν έχει την χάρη. Σε καλή τιμή ο ΑΣΟΣ, πάνω από 2,00 απόδοση, παίζεται.

Αγγλία:

Το ματς μεταξύ Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απασχόλησε και πόνταρα  υπέρ των  γηπεδούχων. Διαβάζω κατά καιρούς τα όσα γράφονται για την φετινή Μάτσεστερ και μου προκαλούν μεγάλη εντύπωση. Όσες  φορές κάθισα να δω την ομάδα του αντιπαθέστατου κύριου Μουρίνιου, πόνεσαν τα μάτια μου. Καμία συνοχή, καμία φαντασία στο παιχνίδι της και περισσότερο με την ποιότητα κάποιων παικτών της παίρνει τα ματς. Η Λέστερ είναι αυτή που είναι, δεν έχει την περυσινή ρέντα, εντός έδρας όμως μπορεί να κερδίσει τους πάντες (το απέδειξε και με την Μάντσεστερ Σίτυ). Αν έβλεπα τον ΑΣΟ κοντά στο 3,00 δεν θα ασχολιόμουν, στο 5,00 όμως τον πόνταρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν εμπνέει η φετινή Μάντσεστερ, είναι αρκετά δυσκοίλια μπροστά και ιδιαίτερα αργή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της.

Τουρκία: 

Το ματς της ημέρας στο τουρκικό κύπελλο είναι σαφώς το Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε. Άλλη κλάση οι πρωταθλητές Τουρκίας και φέτος, βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα, εντός έδρας είναι πανίσχυροι και μπορούν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Δεν παύει να είναι ντέρμπι το ματς, οι εμφανίσεις  όμως των 2 ομάδων μέσα στο 2017, δίνουν σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους. Κοντά στο 2,00 πληρώνει ο ΑΣΟΣ και είναι μια δίκαιη όσο και συνάμα καλή επιλογή.

Πρόταση 1: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Παλέρμο - Κροτόνε OVER 2,5 2,00
Χιρόνα - Βαγιαδολίδ ΑΣΟΣ 1,90
Μπεσικτάς - Φενέρμπαχτσε ΑΣΟΣ 1,95

Πρόταση 2: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Αταλάντα - Κάλιαρι OVER 3,5 2,45
Τζένοα - Σασουόλο OVER 3,5 2,70
Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ΑΣΟΣ 5,00

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2