2 αντιεμπορικά, υποψιασμένα, πονηρά

Πλούσιο το μεσοβδόμαδο κουπόνι, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και γεμάτο με ευκαιρίες. Τα περισσότερα παιχνίδια των εμβόλιμων αγωνιστικών είναι εξαιρετικά αμφίρροπα και στα κύπελλα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί συμβαίνουν συχνά εκπλήξεις.



Μετά από πολύ μελέτη και διάβασμα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι σ' αυτό το κουπόνι καλό είναι να μην ασχοληθώ με τα φαβορί, όποια κι αν είναι αυτά, καθώς βλέπω τις ισορροπίες να είναι πολύ λεπτές. Σε μια ΔΥΑΔΑ κατέληξα, 2 παιχνίδια που δεν θα τραβήξουν πολλά βλέμματα ή όσοι ασχοληθούν, μάλλον θα τα παίξουν αντίθετα από εμένα.

Λεγκανές - Χιρόνα: Θα μπορούσαν να αγωνίζονται στην Segunda αυτές οι 2 ομάδες, όταν όμως βαριές φανέλες του ισπανικού ποδοσφαίρου δεν μπορούν να νοικοκυρευτούν αγωνιστικά και οικονομικά, βλέπω την Primera να γεμίζει με ανάλογου βεληνεκούς ομάδες. Η Λεγκανές, μπορεί να ξεκίνησε με 2 νίκες το πρωτάθλημα, αλλά ποιους κέρδισε; Την ανέτοιμη Αλαβές στην πρεμιέρα και την Εσπανιόλ εκτός έδρας, παίζοντας ταμπούρι (και τις 2 με το ίδιο σκορ 1-0). Στη συνέχεια έχασε από Χετάφε εντός με 1-2 και Εϊμπάρ εκτός με 1-0. Έχει δώσει 4 ματς, όλα με ομάδες στα μέτρα της και σίγουρα δεν είχε και το πιο δύσκολο πρόγραμμα μέχρι σήμερα. Αντιθέτως η Χιρόνα, ξεκίνησε με 2-2 εντός την Ατλέτικο (ισοφαρίστηκε στο τέλος ενώ μπορούσε τη νίκη), κέρδισε την Μάλαγα με 1-0 στο επόμενο και στη συνέχεια ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και 0-1 εντός έδρας από την Σεβίλλη (έχασε πέναλτι στο 90' και το γκολ που δέχτηκε ήταν από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα). Από τα παραπάνω εύκολα συμπεραίνει κανείς, πως το πρόγραμμα της Χιρόνα ήταν πολύ πιο δύσκολο, στάθηκε πολύ καλά για νεοφώτιστη και κατά τη γνώμη μου οι αποδόσεις στο ΔΙΠΛΟ είναι υπερβολικές! Σιγά την Μπαρτσελόνα την Λεγανές δηλαδή, στο ΔΙΠΛΟ με DRAW NO BET πόνταρα τα λεφτά μου.

Φράιμπουργκ - Ανόβερο: Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν το Ανόβερο, με εξαίρεση τη νίκη επί της Σάλκε όμως, δεν  έχει παίξει και με κανένα θηρίο. Μιλάμε για ματς απέναντι σε Αμβούργο, Μάιντς και Βόλφσμπουργκ τα υπόλοιπα. Η Φράιμπουργκ είναι από τις πλέον κωλοπετσομένες ομάδες της κατηγορίας, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας και πρέπει να φτύσει αίμα κανείς για να κερδίσει εκεί. Μακριά από το σπίτι της, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, εμφανίζεται πολύ κατώτερη και δεν δίνω σημασία στις 2 τεσσάρες που έφαγε από Λειψία και Λεβερκούζεν, που είναι άλλωστε ομάδες της πρώτης εξάδας. Κακώς δίνεται το Ανόβερο φαβορί, τις 2 ομάδες τις χώριζε μία κατηγορία μέχρι πέρυσι, η Φράιμπουργκ κράτησε στο μηδέν την Ντόρτμουντ και θέλω να δω πως θα βρει τον τρόπο να κερδίσει το Ανόβερο εκεί μέσα... Στον ΑΣΟ με DRAW NO BET πόνταρα που τον βρήκα σε 2,00 απόδοση και θεωρώ πως θα έπρεπε να παίζει αρκετά χαμηλότερα...

Οι επιλογές μου:

Λεγκανές - Χιρόνα ΔΙΠΛΟ DRAW NO BET 2,65
Φράιμπουργκ - Ανόβερο ΑΣΟΣ DRAW NO BET 2,02

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι  όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2