Αν όχι τώρα, πότε;

Στο κατηφορικό Ανοέτα δοκιμάζεται απόψε η Βασίλισσα της Ευρώπης Ρεάλ, έχοντας σημαντικές ελλείψεις στην επίθεση, όπως αυτές του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Καρίμ Μπενζεμά, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Μαρσέλο. Φανταστικό ποδόσφαιρο παίζουν οι Βάσκοι, που έχουν πετύχει πάνω από 3 γκολ σε όλα τα επίσημα τους παιχνίδια και πάντα βλέπουν στα μάτια τους "μεγάλους", ακόμα και σε εποχές που δεν είναι και σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση.



4/6 ο απολογισμός της χτεσινής ημέρας, μεγάλη απογοήτευση το σπάσιμο του ΑΣΟΥ της Μπλάκμπερν, αλλά και το ΔΙΠΛΟ της Πιτέρμπορο που έμεινε στο 1-1 με την Γουόλσολ. Όσο τα ποσοστά ευστοχίας όμως παραμένουν σ' αυτά τα επίπεδα και οι αποδόσεις που ποντάρω είναι κοντά ή πάνω από 2,00, τότε πάμε καλά.

Σήμερα το μενού έχει 3 επιλογές σε σημεία και 3  επιλογές σε στοιχήματα σε ΓΚΟΛ, χωρίς χρονοτριβές και πολύ μπλα μπλα περνάω στο δια ταύτα.

Βίκινγκ - Μόλντε: Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Βίκινγκ και δικαίως βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Μόνιμος βραχνάς η άμυνα της, 2η χειρότερη στο πρωτάθλημα, ενώ έχει δεχτεί 10 γκολ στα 4 τελευταία της παιχνίδια. Η Μόλντε κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη, αυτή θα έρθει είτε μέσω του κυπέλλου αφού έχει προκριθεί στα ημιτελικά, είτε μέσω του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στην 4η θέση στο -4  από την 2η Σάρτσμποργκ. Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό, αδιάφορη δεν είναι καμία σήμερα, τα παιχνίδια και των 2 είναι αρκετά "γεμάτα" (4/4 OVER 2,5 και 3/4 ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ τα πιο πρόσφατα της Βίκινγκ, ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 τα 4 τελευταία της Μόλντε), λογική επιλογή το OVER 2,5.

Σάντεφιορντ - Μπραν: Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την Σάντεφιορντ, που την εμπιστεύτηκα στη νίκη της με 3-1 επί της Βίκινγκ την προηγούμενη αγωνιστική. Σε καλή κατάσταση η Μπραν που κυνηγάει  την έξοδο στην Ευρώπη και έρχεται από 3 σερί νίκες, ενώ έχει πετύχει 10 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια της. Άνετοι και χωρίς βαθμολογικό άγχος οι γηπεδούχοι, που μετρούν 5/6 OVER 2,5 στα τελευταία τους παιχνίδια, "γεμάτα" όλα τα παιχνίδια της Μπραν (OVER 4,5 τα 2 τελευταία εκτός έδρας), με απορία είδα ότι το OVER 2,5 πληρώνει 1,95 και φυσικά το πόνταρα!

Ζούλτε Βάρεγκεμ - Μουσκρόν: Ηχηρή σφαλιάρα μεσοβδόμαδα για την Ζούλτε που έφαγε 5 τεμάχια εντός έδρας από τη Νις για το Europa League. Σε φονέα των γιγάντων μετατρέπεται η Μουσκρόν, αφού έχει κερδίσει ήδη Μπριζ (την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1) και Γάνδη. Η Ζούλτε διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία και ειδικά εντός έδρας πάντα δίνει ρυθμό. Με ψυχολογία στα ύψη, χωρίς άγχος και βρίσκοντας πάντα τρόπο να σκοράρει η Μουσκρόν, φιλοδοξεί να ανάψει φωτιές και στο σημερινό παιχνίδι. Καλή περίπτωση το συνδυαστικό ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5, που το έφεραν στα 3 από τα 4 τελευταία τους οι 2 ομάδες.

Έουπεν - Σταντάρ Λιέγης: Την Έουπεν την κυνήγησα στο OVER 2,5 την προηγούμενη αγωνιστική, στο ματς εκτός έδρας με την Μπέβερεν και το ματς ήταν 3-0 στο ημίχρονο και 5-1 τελικό. Η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος απλά και δεν δείχνει και σημάδια βελτίωσης. Αντίθετα, η Σταντάρ, παρά το νωθρό ξεκίνημα που έχει κάνει, ήταν καλή πάρα το τελικό 0-0 με την Σαρλερουά, η οποία είναι πολύ δυνατή φέτος. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των 2 ομάδων, από άποψης υλικού τουλάχιστον, η Σταντάρ είναι ανώτερη και με την εικόνα που δείχνει η Έουπεν ειδικά στην άμυνα, της δίνω τον πρώτο λόγο.

Λας Πάλμας - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη η Λας Πάλμας την προηγούμενη αγωνιστική με 1-3 στην έδρα της Μάλαγα, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η Αθλέτικ δεν θέλγει κιόλας με την απόδοση της, προς το παρόν όμως τα αποτελέσματα της είναι θετικά και αυτό είναι που μετράει στην τελική. Οι Βάσκοι θα έχουν κούραση στην πλάτη πάντως από το μεσοβδόμαδο ταξίδι στη Γερμανία για το ματς με την Χέρτα και από την στιγμή που δεν εντυπωσιάζουν κοίταξα προς τα  αριστερά. Σφιχτά θα παίξει η Μπιλμπάο, αλλά η Λας Πάλμας που διαθέτει πολύ καλούς και γρήγορους επιθετικούς μπορεί να την "ανοίξει", αρκεί βέβαια να μην παρασυρθεί...

Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης: Τα περισσότερα τα έγραψα στην εισαγωγή του άρθρου και δεν θα πω πολλά ακόμα. Η Σοσιεδάδ με έχει μαγέψει αυτές τις 3 πρώτες αγωνιστικές. Στο ρελαντί έκανε πλάκα και την Ρόζενμποργκ την Πέμπτη και νομίζω έχει φανταστική ευκαιρία να κερδίσει απόψε και την Ρεάλ που θα είναι χωρίς Κριστιάνο και Μπενζεμά. Οι Βάσκοι έχουν κερδίσει στο Ανοέτα Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ακόμα και σε περιόδους που δεν βρίσκονται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση. Κράτησα την ΔΙΠΛΗ ευκαιρία του 1Χ σε απόδοση 2,35, γιατί η Ρεάλ δεν παύει να είναι η Ρεάλ και θεωρώ πως ο Ζιντάν θα το πάει σε χαμηλό τέμπο το ματς διαφυλάσσοντας πρώτα τα μετόπισθεν, Ασφαλώς αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο στον ξερό ΑΣΟ για τους τολμηρούς, ενώ σίγουρα αξίζει ακόμα κι αν δεν ποντάρετε κάτι να δείτε αυτή τη ματσάρα απόψε το βράδυ.

Οι επιλογές μου:

Βίκινγκ - Μόλντε OVER 2,5
Σάντεφιορντ - Μπραν OVER 2,5
Ζούλτε Βάρεγκεμ - Μουσκρόν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 2,02

Έουπεν - Σταντάρ Λιέγης ΔΙΠΛΟ 2,05
Λας Πάλμας - Αθλέτικ Μπιλμπάο ΑΣΟΣ 2,70
Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 2,35

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2