Δύσκολο πρόγραμμα, με το στανιό οι επιλογές

Ζορίστηκα πολύ σήμερα είναι η αλήθεια, όχι απλά για να βρω κάτι να γράψω, αλλά για να παίξω, αφού όσο προχωρούσα το  διάβασμα και την ανάλυση μου, τόσο περισσότερα διέγραφα από τις σημειώσεις μου. Δύσκολο Σάββατο, ελάχιστες οι καλές περιπτώσεις, τουλάχιστον στα πρωταθλήματα που μελετάω και παρακολουθώ και σε αυτή την περίπτωση το ποντάρισμα καλό είναι να μένει σε χαμηλά επίπεδα.




Το ότι δεν ορμάμε από τον Σεπτέμβριο με τα μούτρα είναι ευρέως γνωστό και δεν χρειάζεται να το διαβάσετε εδώ για να τυπωθεί στο μυαλό σας. Χτες μου χάλασε την βραδιά η Ράντερς που έμεινε στο 0-0 με την Λίνγκμπι, αν και στο 1ο ημίχρονο είχε δοκάρι και έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 2ο δεν ήταν το ίδιο καλή και εκεί που θα έδινε όλες τις δυνάμεις της για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο δηλαδή, έμεινε με 10 παίκτες. Χωρίς πολλά πολλά, πάμε στα σημερινά και θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και περιεκτικός.

Μπέτις - Λα Κορούνια: Μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 από την Βιγιαρεάλ η Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική, δεν ήταν όμως κακή, αντιθέτως, μπορούσε εύκολα να τσιμπήσει τουλάχιστον τον βαθμό. Μ' άρεσε μπροστά, για εκτός έδρας ματς ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη. Η Λα Κορούνια πριν καταλάβει τι συμβαίνει, έμεινε με 2 γκολ πίσω στο σκορ στο 3ο μόλις λεπτό, στο παιχνίδι με την Σοσιεδάδ εντός έδρας. Έδειξε απαράμιλλο πάθος στην συνέχεια, κατάφερε να φέρει το παιχνίδια στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2, αλλά τελικά προδόθηκε από την άμυνα της και ηττήθηκε με 2-4. Έχει δείξει καλύτερα στοιχεί η Μπέτις μέχρι στιγμής και με την ώθηση της έδρας περιμένω να φτάσει στην τελική επικράτηση. Έτσι όπως είδα την αμυντική λειτουργία της Λα Κορούνια, δεν έχει καμία τύχη στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Λίβερπουλ - Μπέρνλι: Τα αμυντικά χάλια και τους αστείους αμυντικούς που έχει η Λίβερπουλ τα είδαμε την Τετάρτη στο παιχνίδι με την Σεβίλλη για το CHL. Η Μπέρνλι έβαλε 3 γκολ στην άμυνα της Τσέλσι και 1 σ' αυτή της Τότεναμ, γιατί όχι και στη Λίβερπουλ δηλαδή; ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ εδώ λοιπόν.

Γουόλσολ - Πιτέρμπορο: Αήττητη στα εντός έδρας η Γουόλσολ, αλλά ποιες έχει κερδίσει μέχρι σήμερα, τις αδύναμες Όλνταμ και Πλίμουθ κι αυτές οριακά, δεχόμενη μάλιστα γκολ. Αδυνατούν να κρατήσουν το μηδέν οι γηπεδούχοι, δεν εντυπωσιάζουν, έχουν μία από τις χειρότερες άμυνες και υποδέχονται σήμερα την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, την 2η στο βαθμολογικό πίνακα Πιτέρμπορο, που είναι και αήττητη εκτός έδρας. ΔΙΠΛΟ στο 2,50.

Μπάρνσλεϊ - Άστον Βίλλα: Έχασε μαλλιά η Άστον Βίλλα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μίντλεσμπρο, έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 4' λεπτό, παρόλα αυτά όμως έμεινε στο 0-0. Δεν έχει κάνει και καμιά σπουδαία εμφάνιση η Μπάρνσλεϊ μέχρι στιγμής, ενώ οι μοναδικές της νίκες είναι με αντιπάλους πολύ χαμηλότερης δυναμικής και από την ίδια αλλά και από την Άστον Βίλλα και αναφέρομαι σε Νότινγχαμ Φόρεστ και Σάντερλαντ. Δεν γίνεται να παίζει συνέχεια καλά η Άστον Βίλλα και να μην έρχονται τα αποτελέσματα, κάποια στιγμή θα έρθει και το ξέσπασμα. Ελπίζω να γίνει σήμερα αυτό.

Μπλάκμπερν - Γουίμπλεντον: Έχει ξεκινήσει να παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της η Μπλάκμπερν, το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ και μετράει ήδη 4 συνεχόμενες νίκες. Μπορεί να τις κάνει 5 σήμερα απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας αλλά και συνολικά Γουίμπλεντον.

Γουίγκαν - Μπρίστολ Ρόβερς: Ότι ισχύει για την Μπλέκμπερν, ισχύει και για την Γουίγκαν, που αντιμετωπίζει την Μπρίστολ Ρόβερς των πολλών αμυντικών προβλημάτων (2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα). Από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο οι γηπεδούχοι, έκαναν ματσάρα στο Τσάρλτον και κέρδισαν με 0-3, περιμένω σε ανάλογη συνέχεια σήμερα.

Οι επιλογές μου: 

Μπέτις - Λα Κορούνια ΑΣΟΣ 1,80
Λίβερπουλ - Μπέρνλι ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,91
Γουόλσολ - Πιτέρμπορο ΔΙΠΛΟ 2,50
Μπάρνσλεϊ - Άστον Βίλλα ΔΙΠΛΟ 2,10
Μπλάκμπερν - Γουίμπλεντον ΑΣΟΣ 1,65
Γουίγκαν - Μπρίστολ Ρόβερς ΑΣΟΣ 1,73

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2