Η λογική του "πρέπει"

Υπάρχουν κάποια κομβικά σημεία σε μια σεζόν για όλες τις ομάδες. Ανάλογα με τους στόχους που έχει οριοθετήσει ή κάθε μία, κάποια παιχνίδια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και εκτός από την βαθμολογική συγκομιδή, μπορούν να δώσουν και την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση.




Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν για τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πολλές ομάδες δεν έχουν ρολάρει ακόμα, κάποιες άλλες αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην έδρα τους ή την πρώτη τους νίκη στη σεζόν γενικότερα. Το σίγουρο είναι πως δεν έχουν ξεκινήσει όλες οι ομάδες όπως θέλουν, σύμφωνα με τις δυνατότητες τους πάντα και κάποιες που διαθέτουν το υλικό και την φιλοδοξία, αναμένεται σίγουρα να ανακάμψουν στη συνέχεια.
Η επιτακτική ανάγκη για νίκη λοιπόν υπάρχει πάντα, ανάλογα την περίοδο που διανύουμε, τις φιλοδοξίες κάθε ομάδας, την γκρίνια στην κερκίδα και πολλά άλλα. Από την άλλη βέβαια, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη, πως το άλογο που θα ποντάρουμε δεν τρέχει ποτέ μόνο του και βάσει των δυνατοτήτων του αν έχει την ικανότητα να κερδίσει. Το "πρέπει" της νίκης λοιπόν, δίνει πάντα την εξτρά ώθηση σε μια ομάδα, ισχυροποιεί το "θέλω" και αυξάνει τις πιθανότητες νίκης.
Με όλα τα παραπάνω  στο  κεφάλι, προέκυψαν 2 από τις 3 σημερινές μου επιλογές, ποντάροντας σε 2 ομάδες που έχουν μεγάλη ανάγκη να κάνουν σεφτέ στις νίκες μέσα στο σπίτι τους. Οι αντίπαλοι τους αν όχι ιδανικοί, σίγουρα δεν τρομάζουν και επιπλέον δεν έχουν την ίδια πίεση για το αποτέλεσμα.

Μπόρνμουθ - Μπράιτον: Ομάδα με σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα της μέχρι σήμερα η Μπόρνμουθ, με πολύ απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν και την ανάγκη για νίκη να είναι επιτακτική σήμερα. Ιδανική αντίπαλος η νεοφώτιστη Μπράιτον που έχει πάρει τους πρώτους της βαθμούς στην κατηγορία τις 2 προηγούμενες αγωνιστικές με αντιπάλους στα μέτρα της θα μπορούσα να πω, όπως η Γουότφορντ (0-0 εκτός) και η Γουέστ Μπρόμ (3-1 εντός). Δεν είναι ότι  δεν παίζει καλά η Μπόρνμουθ, ίσως πληρώνει προς το παρόν την υπερβολική της αυτοπεποίθηση. Μετά από 4 σερί ήττες σοβαρεύουν τα πράγματα και περιμένω να κάνει σεφτέ στις νίκες απόψε, απέναντι σε μία βατή αντίπαλο.

Ράντερς - Λίνγκμπι: Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έκανε σεφτέ στις νίκες η Ράντερς, η οποία πάντως παραμένει ουραγός στη βαθμολογία. Η Λίνγκμπι εκτός έδρας χάνει πριν κατέβουν οι παίκτες της από το αεροπλάνο, έχει μακράν την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 20 γκολ παθητικό και 0-1-3 ρεκόρ εκτός έδρας με τέρματα 5-13. Να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις θα επιδιώξει απόψε η γηπεδούχος, που σίγουρα έχει την ποιότητα για περισσότερα πράγματα και απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας Λίνγκμπι, έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο.

Άουε - Χόλσταϊν Κιελ: Ένα μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων έχει χτίσει η Άουε, με 1 ισοπαλία και 2 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια. Τα 4 τελευταία της ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και τα 3 εξ αυτών OVER 2,5. Η νεοφώτιστη Χόλσταϊν εκπλήσσει μέχρι στιγμής και με την βαθμολογική της συγκομιδή, αλλά και με τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού της. Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 12 γκολ, αλλά και μία από τις χειρότερες άμυνες με 9 γκολ παθητικό, ενώ και τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει, έχουν έρθει ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5, με 3 από αυτά και OVER 3,5. Ανεβασμένη λοιπόν η γηπεδούχους, επιθετικά αγωνίζεται η φιλοξενούμενη ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου, και σύμφωνα με όλα τα παραπάνω  στατιστικά,  το OVER 2,5 που πληρώνει 2,15 να θεωρείται σίγουρα VALUE BET.

Οι επιλογές μου:

Μπόρνμουθ - Μπράιτον ΑΣΟΣ 2,15
Ράντερς - Λίνγκμπι ΑΣΟΣ 2,12
Άουε - Χόλσταϊν Κιελ OVER 2,5 2,15

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr  έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2