Από ξύλο, σε ξύλο

Μετά το ξυλούρι που έφαγε στα ματς με την Εθνική μας ο Λούκα Μόντριτς, τον περιμένουν και οι παίκτες της Ατλέτικο Μ. να του δώσουν ένα μπερντάκι, όπως και στις υπόλοιπες "τιτίκες" της Ρεάλ Μ., στην οποία από την στιγμή που στράβωσαν 1-2 αποτελέσματα, άρχισαν να ξεβράζονται τα λύματα στους δρόμους γύρω από το Μπερναμπέου.







Ατλέτικο Μ. - Ρεάλ Μ.: Αναμφισβήτητα το μεγάλο ντέρμπι της πόλης της Μαδρίτης κι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ισπανία, με τον Σιμεόνε να έχει το know how από τότε που ανέλαβε την Ατλέτικο σ' αυτά τα ματς, αν κι έχει χάσει με σκληρό τρόπο 2 τρόπαια Champion's League από την συμπολίτισσα. Η Ρεάλ φέτος ενώ  ξεκίνησε με διαστημικές εμφανίσεις τη σεζόν, περνάει παρατεταμένο νεφορμάρισμα και κερδίζει με το στανιό, ειδικά στα εκτός έδρας της. Φυσικά, όταν σε μια ομάδα σαν την Ρεάλ δεν έρχονται τα αποτελέσματα, πάντα υπάρχει γκρίνια, διαφόρων ειδών προστριβές βγαίνουν στο προσκήνιο και οι "βεντέτες¨ της ομάδας όπως ο Ρονάλντο για παράδειγμα, αρχίζουν την κλάψα και τις υποδείξεις στο προπονητή. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, το σημερινό παιχνίδι είναι και ντέρμπι προσωπικοτήτων, ένας τομέας που δεν υστερεί καθόλου η Ατλέτικο Μ. τα τελευταία χρόνια. Κρίνοντας κυρίως από την αγωνιστική κατάσταση της "Βασίλισσας", η οποία ειδικά στα εκτός έδρας ζορίζεται πολύ, το αήττητο της Ατλέτικο στο πρωτάθλημα, αλλά και το σετ των αποδόσεων που αβαντάρει προκλητικά την Ρεάλ, πόνταρα στον ΑΣΟ. Σε περιόδους που η Ρεάλ πετούσε αγωνιστικά, ίδρωνε ο κώλος της για να πάρει αποτέλεσμα με την συμπολίτισσα, ενίοτε έχανε, ανεξαρτήτου έδρας. Τώρα γιατί να την ποντάρει κανείς σε τιμές καθαρού φαβορί, δεν μπορώ να καταλάβω...

Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης:  Ακόμα ένα τοπικό ντέρμπι, με μικρότερη λάμψη βέβαια, στο οποίο όμως πέφτει αρκετό ξύλο τα τελευταία χρόνια. Πιο ποιοτική ομάδα η Χόφενχαϊμ, πιο σκληροτράχηλη η Άιντραχτ, αλλά και με αρκετή ρέντα στα τελευταία της παιχνίδια. Ξεκάθαρα εδώ η επιλογή μου στηρίζεται στην ανωτερότητα του υλικού της Χόφενχαϊμ, που ούτως ή άλλως συνεχίζει και φέτος τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, αν ο ΑΣΟΣ δεν πλήρωνε πάνω από 2 μονάδες θα το σκεφτόμουν περισσότερο, σε αυτή την απόδοση όμως παίζεται...

Χαλ - Ίπσουιτς: Το να έχει ομάδα της Τσάμπιονσιπ Ρώσο προπονητή φαντάζει και ως το κρύο ανέκδοτο  της ημέρας, στην Χαλ όμως το έκαναν πραγματικότητα φέτος προσλαμβάνοντας στην αρχή της σεζόν τον Λεονίντ Σλούτσκι που αν μη τι άλλο έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Ρωσίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η κατάσταση για  τον Ρώσο είναι ζόρικη πάντως εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα κάθε αγωνιστική να παίζει το κεφάλι του πλέον. Την Ίπσουιτς οι περισσότεροι την υπολόγιζαν να κάνει μέτρια έως κακή χρονιά φέτος, κυρίως λόγω του φτωχού της ρόστερ, αλλά μέχρι στιγμής διαψεύδει τους πάντες. Παραμένει πάντως μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που δύσκολα θα συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα και έχει αρχίσει να φαίνεται αυτό και από την πρόσφατη φόρμα της (2-0-4) αλλά και τις πρόσφατες επιδόσεις της εκτός έδρας (1-0-4). Έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια η Χαλ εντός έδρας, θέλει το ματς πολύ, να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και ο ΑΣΟΣ πάνω από τις 2 μονάδες έχει αξία.

Μπρίστολ Ρόβερς - Γουίμπλεντον: Προσπαθεί να βρει ρυθμό η Μπρίστολ Ρόβερς, αλλά τα καλά αποτελέσματα της συνήθως ακολουθούνται από σφαλιάρες, με αποτέλεσμα να κάνει πολλά πισογυρίσματα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Γουίμπλεντον η οποία επιπλέον είναι αδύναμη στα εκτός έδρας κι έχει και κακή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο (1 νίκη στα 10 τελευταία). Δεν είναι και η ευκαιρία της ημέρας ο ΑΣΟΣ, αλλά στην τιμή που τον βρήκα και ελλείψει επιλογών, τον πόνταρα. Στα συν πως τα παιχνίδια με αντιπάλους ανάλογου βεληνεκούς εντός έδρας, τα έχει καθαρίσει όλα εύκολα φέτος η Μπρίστολ Ρόβερς.

Οι επιλογές μου:

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης ΑΣΟΣ 3,35
Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης ΑΣΟΣ 2,15

Χαλ - Ίπσουιτς ΑΣΟΣ 2,02
Μπρίστολ Ρόβερς - Γουίμπλεντον ΑΣΟΣ 2,08

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2