Ομαδούλες κι ΟΜΑΔΑΡΕΣ

Επιστροφή στα προγνωστικά μετά από αρκετό καιρό, με το σημερινό μου ποντάρισμα να επικεντρώνεται περισσότερο σε ομάδες που είναι σε σούπερ κατάσταση αγωνιστικά ή κοντράροντας κάποιες που απλά σέρνονται. Δεν λείπουν φυσικά και τα πονταρίσματα σε γκολ!





Δεν έχω να πω πολλά, τα παιχνίδια που θα σταθώ είναι αρκετά σε σχέση με άλλες φορές, γι' αυτό μπαίνω στο ψητό κατευθείαν.

Λεβερκούζεν - Μάιντζ: Μετά την Μπάγερν, η Λεβερκούζεν παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στη Γερμανία. Αχίλλειος πτέρνα η άμυνα της, στην οποία δεν δίνει και μεγάλη βάση, τα γκολ μπροστά όμως έρχονται με μεγάλη ευκολία. Λογικό φαβορί στην αναμέτρηση με την Μάιντζ, η οποία παραδοσιακά εξαφανίζεται εκτός έδρας και δεν δείχνει ικανή να προβληματίσει τις ασπιρίνες. Για όσους φαίνεται μικρό το 1,50 που κυκλοφορεί ο ΑΣΟΣ, αξίζει το ρίσκο και στο combo με OVER 2,5.

Σεβίλλη - Χετάφε: Έχει στρώσει αγωνιστικά η Σεβίλλη, φάνηκε και στα παιχνίδια με την Ατλέτικο Μ. για το κύπελλο, αλλά και στη νίκη της επί της Εσπανιόλ με 0-3 για το πρωτάθλημα και μπαίνει πολύ φορτσάτη  στο 2ο γύρο. Με καλή βαθμολογική συγκομιδή η Χετάφε, δεν κινδυνεύει άμεσα και μάλλον θα σωθεί άνετα, εκτός έδρας όμως δεν τρέχει καλό ρεκόρ (1-4-4) και το Σάντσεθ Πιθχουάν κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό δε, ότι δεν σκόραρε στα τελευταία 3 μακριά από το  σπίτι της. Ο δεύτερος μικρός ΑΣΟΣ της ημέρας που προτείνω και μπορεί να μπει σαν στήριγμα ή σαν στάνταρ σε κάποιο δελτίο.

Μπορντό - Λυών: Πέρυσι ήταν η Μονακό που απείλησε την Παρί και κατάφερε τελικά να πάρει το πρωτάθλημα, φέτος, αν και οι Παριζιάνοι δύσκολα θα το χάσουν, φαίνεται να απειλούνται σοβαρά μόνο από την εκπληκτική Λυών. Η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, με την καλύτερη επίθεση με 28 τέρματα, με 7 συνεχόμενες νίκες μακριά από το σπίτι της, σε όλες έχει πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ. Η Μπορντό φέτος έχει αρκετά προβλήματα από την αρχή της σεζόν και αυτή τη στιγμή, παρά την πρόσληψη του Γκουστάβο Πογιέτ, νομίζω δύσκολα μπορεί να κόψει βαθμός από τους δαιμονισμένους Λιονναί.

Βίλεμ - Άλκμααρ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση όσον αφορά αυτούς που κυνηγούν τα πολλά τέρματα, καθώς η Βίλεμ ειδικότερα, εντός έδρας παίζει πολύ ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Γκολ-Γκολ τα τελευταία 10 παιχνίδια της Βίλεμ ανεξαρτήτου έδρας, τα 8 από αυτά ήρθαν και OVER 3,5, εκεί θα επικεντρωθεί το δικό μου ποντάρισμα, από την στιγμή που η Άλκμααρ είναι από τα πλέον ποιοτικά σύνολα της κατηγορίας και λογικά θα δούμε ακόμα ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι.

Σταντάρ Λιέγης - Άντερλεχτ: Παραδοσιακό ντέρμπι του βελγικού πρωταθλήματος, με την Σταντάρ Λιέγης όμως να είναι πολύ κατώτερη των προσδοκιών για ακόμα μια σεζόν. Τα πράγματα είναι απλά εδώ για μένα, οι γηπεδούχοι δεν έχουν σοβαρό προπονητή (Σα Πίντο) ενώ  οι φιλοξενούμενοι έχουν (Βαζάουζενμπουργκ). Πέραν τούτου, το ποδόσφαιρο που παίζει η Σταντάρ είναι κάκιστο στα περισσότερα παιχνίδια και η τιμή του ΔΙΠΛΟΥ για μια διεκδικήτρια του τίτλου όπως η Άντερλεχτ δελεαστικότατη!

Ρόντα - Εξέλσιορ: Παιχνίδι ύψιστης βαθμολογικής σημασίας, κυρίως για την Ρόντα, που δίνει και φέτος μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πιο άνετη η Εξέλσιορ, στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, με πολύ καλύτερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας (5-1-3) από ότι εντός (2-2-6). Τα 8/9 παιχνίδια της Εξέλσιορ εκτός έδρας ήρθαν OVER 2,5, την στιγμή που οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς και δύσκολα δεν θα δούμε γκολ στο ματς. Στο εξαιρετικό 1.97 βρήκα το OVER 2,5, το Value Bet της ημέρας.

Ατλέτικο Μ. - Λας Πάλμας: Σε μίνι κρίση η Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού παρά το γεγονός πως έχει μαζέψει ένα κάρο ποιοτικότατους επιθετικούς, δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα. Η Λας Πάλμας έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και κέρδισε με 2-1 την Βαλένθια εντός έδρας, σήμερα όμως ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει αρκετά για την ομάδα του Πάκο Χέμεθ. Η Ατλέτικο είναι αγριεμένη, σίγουρα θα θέλει να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο και η Λας Πάλμας που δεν έχει κρατήσει λευκό παθητικό πίσω σε κανένα της παιχνίδι εκτός έδρας φέτος, δύσκολα θα μπορέσει να συγκρατήσει την ορμή των γηπεδούχων. Εκτός αυτού, ο Πάκο Χέμεθ δεν συνηθίζει να παίζει αμυντικά, ακόμα κι αν αγωνίζεται στο Μπερναμπέου και μάλλον θα δούμε ακόμα ένα φεστιβάλ γκολ και σ' αυτό  το παιχνίδι.

Οι επιλογές μου: 

Λεβερκούζεν - Μάιντζ ΑΣΟΣ 1,47
Σεβίλλη - Χετάφε ΑΣΟΣ 1,47
Μπορντό - Λυών ΔΙΠΛΟ 1,97
Βίλεμ - Άλκμααρ OVER 3,5 2,50
Σταντάρ Λιέγης - Άντερλεχτ ΔΙΠΛΟ 2,70
Ρόντα - Εξέλσιορ OVER 2,5 1,97
Ατλέτικο Μ. - Λας Πάλμας OVER 3,5 2,17

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι  όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2